+34 620 232 588 info@conectacoaching.es

Coaching Individual


La meva missió

Acompanyar-te de manera professional per a que descobreixis el teu potenciali l’utilitzis amb coratge i responsabilitat.

Estàs en un moment en el que et sents bloquejada? Sents la sensació de no arribar a tot i el dia a dia et menja? Alguna vegada t’has preguntat, si fessis un petit canvi en algun aspecte del teu dia a dia com canviària la teva vida? Tens la sensació que tot el que fas és per als altres i per a tu no queda temps? Tens por o vergonya de mostrar-te al món tal com ets?

Reserva la teva primera cita gratuïta i parlem!

Com es desenvolupa un procés de Coaching Individual?

Un procés de coaching comença quan s’estableix un objectiu i acaba quan aquest objectiu s’ha aconseguit. És totalment confidencial i lliure de judicis.

=

Tindrem una primera reunió gratuïta de forma online o presencial per a conèixer-nos, saber quin és el propòsit o objectiu que vols aconseguir, i valorar si el que necessites és susceptible a un procés de coaching o un altre tipus de disciplines. També t’explicaré com serà el nostre acord de Coaching. Tindrà una durada de 45 minuts.

=

Un procés de coaching es desenvolupa en sessions setmanals o quinzenals i, aproximadament, consta d’un mínim de 4 sessions a entre 6 i 8, depenent de la persona i l’objectiu a aconseguir. En aquestes sessions personalitzades, que tenen una durada d’1 hora, jo t’acompanyaré de manera honesta i responsable , amb escolta activa, preguntes poderoses i diverses eines perquè connectis amb el teu interior i utilitzis els recursos que hi ha dins teu.

=

Generarem un pla d’acció entre sessió i sessió que t’acostarà al teu objectiu de procés. La confidencialitat estarà sempre present en totes les sessions.
Signarem la nostra aliança!

=

Un a vegada aconseguit l’objectiu, tindràs la possibilitat de fer una nova sessió gratuïta per a comprovar l’evolució i comentar-ho juntes.

Les sessions tenen una durada d’1,15 hores aproximadament, poden ser online, telefòniques o presencials a Barcelona.

La primera sessió és gratuïta!

Aquesta sessió ens servirà per a conèixer-nos i saber quin és el propòsit o objectiu que vols aconseguir.
100% online. Duració de 45 minuts.

×