+34 620 232 588 info@conectacoaching.es

Conecta Coaching

Viu lliurement la teva sexualitat

 

Necessites canviar algun aspecte o àrea en la teva vida i no saps com?

Tens dificultats de comunicació amb la teva parella, sorgeixen conflictes a nivell familiar, estàs bloquejada i no pots pensar amb claredat, necessites un canvi laboral, sents un immens buit dins teu, et sents insegura sense capacitat de prendre decisions, penses que la teva vida és un caos, estàs passant per un dol…?

Si és així, jo em comprometo a acompanyar-te perquè puguis aconseguir aquesta transformació que necessites, aquest autoconeixement i impuls perquè arribis al teu objectiu.

Aprofitarem el teu potencial al màxim, coneixeràs les teves fortaleses i també els obstacles que no t’estan deixant avançar per a ser qui vols ser.

I també celebrarem juntes els teus èxits.

La primera sessió és gratuïta!

Aquesta sessió ens servirà per a conèixer-nos i saber quin és el propòsit o objectiu que vols aconseguir.
100% online. Durada de 45 minuts.

Carmen Reguero

Perquè escollir-me?

R
Perquè sóc experta en Coaching Transpersonal, Mediació Familiar i Gestió de Conflictes.
R
Perquè un dels meus talents és l'escolta activa i connectar amb les persones des del més profund.
R
Perquè la meva missió en la vida és acompanyar-te perquè trobis la teva llum, creïs el teu propi camí i aconsegueixis la transformació que tant desitges.

Què puc fer per tu?

Coaching individual

Què és?

El coaching individual consisteix en una relació professional continuada que ajuda a obtenir resultats extraordinaris en la vida, professió, empresa o negocis de les persones.

Mitjançant el procés de coaching, el client aprofundeix en el seu coneixement, augmenta el seu rendiment i millora la seva qualitat de vida.

Mediació familiar

Què és?

La mediació és un procés que busca atorgar un espai de diàleg directe i participatiu entre 2 o més persones que tenen un conflicte.

La mediació familiar crearà un marc que faciliti la comunicació entre les parts i la transformació del conflicte.

Testimonis

La Carmen va arribar en un moment de la meva vida crític […]. En aquest moment em vaig preguntar, que faig? Vaig contactar ràpidament amb ella i vam començar un procés de coaching en el qual adquirir seguretat, apoderament, consciència, coneixement i vaig descobrir les meves fortaleses… Per a qualsevol persona que necessiti un canvi sigui en l’àmbit que sigui us recomano a la Carmen. Estic segura que valdrà la pena.
L. G.

Per a mi, fer un procés de coaching amb la Carmen va ser molt beneficiós. Em va ajudar a organitzar-me millor, vaig aconseguir trobar la motivació dins meu per a poder continuar avançant a nivell personal i professional. Vaig tenir un gran aprenentatge que mai oblidaré.

Gràcies Carmen.

J. M.

Conèixer a la Carmen i permetre’m començar amb ella un procés de coaching va fer possible conèixer-me molt millor, cada sessió va ser una sorpresa i sobretot quan vam fer coaching sistèmic amb ninots, em vaig emportar una gran sorpresa perquè en aquestes sessions vaig poder entendre les relacions entre si dels membres de la meva família i quin lloc ocupem cadascun de nosaltres.

Un plaer haver fet aquest viatge amb tu. Moltes gràcies Carmen.

G. F.

×