+34 620 232 588 info@conectacoaching.es

Mediació Familiar


La meva missió

Crear un marc que faciliti la comunicació entre les parts i la transformació del conflicte.

Et costa comunicar-te amb els teus fills, notes que s’allunyen de tu i vols recuperar la confiança amb ells? Sents que la teva relació de parella ha canviat i notes un distanciament, però no saps que fer o quina decisió prendre? Sents massa inclinació als teus pares, li dónes massa importància a les seves opinions i no et sents lliure per a poder viure la teva vida com vols?

No et preocupis! Sóc aquí per a ajudar-vos.

Com es desenvolupa un procés de Mediació Familiar?

Un procés de mediació comença quan s’estableix un objectiu i acaba quan aquest objectiu s’ha aconseguit. És totalment confidencial i lliure de judicis.

=

La fase de trobada o mediació és l’etapa més important de tot el procés, ja que és en aquesta fase en la qual les parts presenten el problema i descriuen l’ocorregut, a l’efecte de poder aclarir el conflicte i buscar solucions.

=

En la segona fase ja ens posem en acció, sabent que és el que ens està dificultant la comunicació o que està generant fricció en l’àmbit familiar i el farem de forma conjunta entre els membres afectats.

Analitzarem l’origen de les friccions o conflictes en l’entorn familiar perquè, a través de la reflexió i consciència, trobem la solució que sigui la més favorable a tots els components de la família.

=

Durant el procés treballarem la comunicació, intel·ligència emocional, resiliència, escolta activa, empatia… entre altres coses.

=

Un a vegada aconseguit l’objectiu, tindreu la possibilitat de fer una nova sessió gratuïta per a comprovar l’evolució i comentar-ho junts.

 

Les sessions tenen una durada de 1,15 hores proximadament i poden ser presencials o online.

La primera sessió és gratuïta!

Aquesta sessió ens servirà per a conèixer-nos i saber quin és el propòsit o objectiu que vols aconseguir.
100% online. Durada de 45 minuts.

×