+34 620 232 588 info@conectacoaching.es

Sobre mi


Carmen Reguero, Coach

Hola, sóc la Carmen Reguero i el meu propòsit de vida és acompanyar-te a tu perquè aconsegueixis la transformació que desitges creant el teu propi camí i brilles.

La meva vida laboral ha estat intensa igual que la meva vida personal. Pel camí m’he trobat, com tothom, amb pedres petites, mitjanes, grans, també amb sorra fina.

Hi va haver dies foscos en els que em faltava trobar aquesta escletxa de llum i també dies bonics, tot depèn de com ho visquem a excepció de circumstàncies externes que no podem ni hem de controlar.

Però un dia vaig decidir que volia més dies de llum que de foscor i vaig topar amb el Coaching. Seria casualitat?

Va ser llavors quan tot va començar a canviar a poc a poc. Jo ja havia fet un altre tipus de teràpies i, a més, com que sóc un ésser inquiet havia provat altres disciplines. El meu despertar es va produir quan vaig arribar a l’escola de coaching. Va ser llavors on es va produir un abans i un després dins meu.

La meva transformació va començar!

Així que després d’un gran treball personal i una molt bona formació vaig decidir crear el meu propi camí per poder compartir amb tots vosaltres el meu aprenentatge i també aprendre de vosaltres.

Cada ésser és únic i especial

Sempre estaré agraïda a l’escola per donar-me tanta consciència i acompanyar-me des d’un lloc tan bonic en la meva formació.

Al meu ADN porto integrada la empatia, noblesa, honestedat, assertivitat, sociabilitat, igualtat, responsabilitat i un gran sentit de l’humor que fan de mi una persona que gaudeix amb el seu propòsit de vida.

  • Estic titulada per l’escola de coaching innerkey com coach transpersonal professional, havent realitzat també el Màster de coaching transpersonal.
  • Màster internacional familiar sobre mediació i gestió de conflictes realitzat a l’escola Esneca Business School.
  • A part, he realitzat diferents formacions sobre PNL, Intel·ligència Emocional, Mindfulness

Una de les meves especialitats és acompanyar mares i fills/es sobre la gestió de conflictes familiars, derivats de l’orientació sexual i/o identitat de gènere.

També acompanyo emprenedors i inserció laboral. Us recomano llegir aquest article sobre el cocaching i l’emprenedoria.

Sóc Co-Fundadora de l’associació de Coaching a Català (Coaches.cat). Pertanyo a la Junta Directiva i el meu càrrec és el de Tressorera.

Si jo vaig aconseguir la transformació i la llibertat, tu també ho pots aconseguir!

Quan vulguis podem començar

×